ColofonBureau Leesbevordering & Taalstimulering 0 -7 jr.

www.ellyvanderlinden.nl is ontwikkeld en wordt beheerd door Elly van der Linden, Bureau Leesbevordering & Taalstimulering 0 -7 jr.

Koningsvaren 27
5062 JA Oisterwijk
Telefoon: +31 (13) 5230680
Mobiel: +31 (6) 15442063
KvK Tilburg: 18046557
BTW-nr: NL 0699.71.961.B01


Copyright

Alle teksten die zijn opgenomen op de site zijn eigendom van Elly van der Linden.

  • De teksten in de boekenlijsten van de rubrieken ‘Piramide’ en ‘Kinderboeken’ mogen zonder toestemming worden gebruikt onder vermelding van: ‘Elly van der Linden, Bureau Leesbevordering & Taalstimulering 0-7 jr’. en websitevermelding: ‘www.ellyvanderlinden.nl’.

  • Overige teksten op de website mogen alleen gebruikt worden na schriftelijke toestemming.


Foto's

Alle foto’s zijn eigendom van Elly van der Linden of zijn ter beschikking gesteld door de rechthebbenden. Als u meent dat een foto is geplaatst zonder toestemming, verzoeken wij u contact op te nemen.


Illustratiemateriaal uitgeverijen

De diverse uitgeverijen hebben illustratiemateriaal ter beschikking gesteld voor gebruik op ellyvanderlinden.nl of toestemming gegeven illustraties uit boeken te plaatsen. Een uitgever die meent dat een illustratie toch niet geplaatst had mogen worden verzoeken wij contact op te nemen.

Wanneer bij bespreking van boeken geen illustraties uit het boek zijn geplaatst, is dat in navolging van de bepaling van de uitgever.


Oisterwijk, mei 2013